Профспілка стає сервісною

Часто чуємо від членів профспілки просте питання : «А що мені дає ця профспілка?» – і не завжди можемо дати просту відповідь щодо правового чи соціального захисту, участі профспілок в поліпшенні умов праці і ще багато про що, чого не можна спробувати на дотик чи смак.
Нарешті на це просте питання ми зможемо не лише давати просту відповідь а й вручити кожному маленький шматочок голубого пластику, який відкриває перед членами профспілок велику кількість різних сервісів, таких необхідних в побуті , задоволенні юридичних та культурних потреб, економії коштів і часу .
Тому соціальний профспілковий квиток з набором дисконтів і нових можливостей – це не просто проект, це вимога часу. Це те до чого можна доторкнутись, це сучасний аксесуар, це те, що зробить профспілку модною організацією.
Про все це йшлося на семінарах голів первинних профспілкових організацій працівників соціальної сфери Волині 5 липня 2018 в м.Луцьку , а 6 липня в смт.Турійськ (Волинської області) .
Переконувати довго слухачів в потрібності введення квитка не довелося ні голові Центральної Ради профспілки працівників соціальної сфери України Володимиру Тьоткіну , ні його раднику – координатору цього проекту від Федерації Профспілок України Дмитру Доріну, ні голові Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Галині Микитюк.
Всі голови первинок соціальної сфери області прийняли новацію позитивно, хоча й питань було безліч. Навіть присутній на семінарі роботодавець – директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк захопився ідеєю введення електронного профспілкового квитка. Також Роман Романюк ознайомив учасників семінару зі станом ринку праці Волинської області у I півріччі 2018 року.
Особливо переконливим на семінарі був Дмитро Дорін: « Це профспілковий квиток нового зразка з індивідуальним ідентифікатором та електронним робочим кабінетом. Нині завдання перед Федерацією – максимально зміцнити робочі місця. Такий проект не лише допоможе членам профспілки комфортно і захищено себе почувати на робочому місці, але й заощадити власні кошти» .

Волинська обласна організація профспілки працівників соціальної сфери

 

 

Posted by info