“Профспілкові колядки” стануть традицією …

kkkkУ цьому висловили переконання поважні учасники зустрічі, котру з нагоди Новорічно-Різдвяних свят вперше за багато років організувала Федерація Профспілок Волинської області. Святковий захід з музичною програмою відбувся у ресторанній залі навчально-методичного центру Профспілок області. Тепла, родинна та невимушена атмосфера об’єднала профспілчан ще тіснішою ниткою, в одне ціле, де переплелися великий багатолітній досвід та активний молодечий запал. Адже на “Профспілкові колядки” прийшли ветерани профспілкового руху, люди, котрі стояли практично у витоків його створення. І кожен з цих поважних трудолюбів скористався нагодою поринути у приємні спогади, розповісти про свої трудові будні, успіхи, цікаві пережиті моменти.

Присутніми були також голови обласних комітетів галузевих профспілок Волині.

— Впевнена, що ця гарна зустріч, зустріч досвіду і активної сили, стане щорічною традицією. Адже сивочолі наші колеги є для нас гарним прикладом для наслідування, і ми сьогодні з великим задоволенням та бажанням вчимося від них не тільки як працювати, а й як жити…  — зазначила голова Федерації Профспілок Волинської області Іванна Дубинка-Філозоф, щиро вітаючи присутніх зустрічі.

— Безмежно вдячна усім, хто відгукнувся на запрошення і прийшов розділити з нами цю радість. Приємно усіх бачити в доброму здоров’ї, настроъ, і вкотре приємно подякувати кожному з ветеранів за роки, віддані важливій справі і меті. Їхні в минулому – наполегливі зусилля, а сьогодні – втішні результати, дають підстави сподіватися на те, що профспілковий рух в Україні з кожним роком міцнішатиме. І до Профспілки, як до тихої гавані під час бурхливих та мінливих обставин, звертатимуться люди за допомогою.

Нехай не одне майбутнє покоління волинян згадуватиме про сильну профспілкову роботу теплим вдячним словом… — висловилася Іванна Анатоліївна на знак вдячності колегам і ветеранам.

Віншували запрошених Новорічно-Різдвяними колядками та гарними піснями відомі українські артисти.

Прес-центр Профспілок Волинської області

ю3 цю55 цю3 цю2 цю yuy yjuyu vbb uiii tyu oio njj l;;;;''kl l;;; kllll kkkk kjuuk kj,l jkl;l; jkjk hnh hgkjju hgjhk gnnj fgh bvgnjh 5rt

 

Изображение 873

Posted by info