На порядку денному – вектори вирішення нагальних питань

DSC_05515 жовтня відбулось розширене засідання президії Волинської облради профспілки працівників агропромислового комплексу .

Серед основних питань, зокрема, питання діяльності профспілок аграрної галузі області в умовах реформування місцевого самоврядування та дії профспілкових осередків на захист трудових прав спілчан. Учасники засідання підтримали рішення Президії ЦК Профспілки щодо формування консолідованої позиції та вироблення Трудового ультиматуму, висловили готовність до спільних солідарних дій з профспілками АПК.

Члени президії та керівники районних профорганізацій обговорили також ряд нагальних питань дяльності профспілок галузі,  а саме: про стан виконання бюджету обласної профспілкової організації працівників АПК у першому півріччі 2017 року, підвели підсумки оздоровлення дітей в галузевому ПЗОВ «Веселка» та накреслили завдання щодо підготовки до оздоровчого сезону 2018 року.

Підведено підсумки обласного галузевого огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію АПК.

З усіх обговорюваних питань прийняті відповідні рішення.

Голова обласної ради профспілки Віталій Лупашко вручив ряду профспілкових активистів відзнаки ЦК Профспілки та обласної профорганізацїї.

Прес-центр Федерації Профспілок Волині

DSC_0556 DSC_0551

Posted by info