Одинокі та немічні – під належною опікою суспільства

26 вересня 2017 року свій десятилітній ювілей відзначило відділення стаціонарного догляду для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району.

Участь у даному заході взяв голова районної ради Валентин Приходько, голова районної державної адміністрації Ігор Ярмольський, заступник голови обласної державної адміністрації Світалана Мишковець, начальник департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод, голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Галина Микитюк, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району Юрій Сургент, окремі начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, Білостоцький сільський голова Віталій Франчук, мешканці стаціонарного відділення, жителі села Білосток, представники ЗМІ та ін.

Перед початком свята настоятель Свято–Михайлівського храму села Білосток Володимир Андрійчук звершив Подячний молебень за добрі справи милосердя та любов до одиноких людей, які здійснювалися протягом десяти років існування центру. А також помолилися за мир і спокій в Україні, здоров’я проживаючих одиноких громадян та колектив відділення стаціонарного догляду територіального центру. Після чого розпочалась офіційна частина дійства з вітальними словами гостей, діток, врученням подяк та грамот, а також подарунків.

Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району Юрій Сургент розповів історію будівництва та відкриття закладу по догляду та обслуговування одиноких громадян похилого віку та інвалідів.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулась голова обласної профспілки Галина Микитюк. Вона побажала міцного здоров’я і довгих років життя в належних комфортних умовах та висловила слова вдячності колективу працівників стаціонарного відділення, які не просто працюють, а вкладають душу і серце в щоденну турботу про своїх підопічних.

Кращі профактивісти були нагороджені Почесними грамотами Центральної Ради, Федерації Профспілок області та була надана грошова винагорода від обласної Профспілки.

А заключним акордом дійства став виступ гурту «Забавлянка», який нагадав стареньким про їх молодість та щасливі миті життя.

Г. П. Микитюк, голова Волинської обласної організації Профспілки

img_9284_0 img_9235

З історії …

watermarked - Изображение 040 watermarked - Изображение 043

watermarked - IMG_5640(1)

Posted by info