ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ Григорія Осового!

Г. Осовий 29 лютого відзначає ювілейний день народження  Голова Федерації профспілок України  Григорій Васильович Осовий.

Свою трудову діяльність він розпочав на виробництві попередньо отримавши вищу освіту за фахом інженера-будівельника. У 70-х роках організовував роботу студентських загонів, обіймав посаду керівника відділу робітничої і студентської молоді у м. Києві.

Із 1978 року його життя було повністю присвячено захисту людини праці.  40 років Григорій Осовий працює на відповідальних посадах у профспілках, з них 25 років – на виборних посадах у Федерації профспілок України, з червня 2014 року став її Головою. Очолює Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, є Співголовою Національної тристоронньої соціально-економічної ради від профспілкової сторони.

Григорій Васильович поєднує профспілкову діяльність з науково-викладацькою, іншою громадською роботою, є почесним доктором соціальних наук, має численні друковані праці з проблем профруху і соціально-трудових відносин.

Його праця на профспілковій ниві цінується серед профспілковців і активістів, визнана всіма соціальними партнерами про що свідчать численні профспілкові та відомчі нагороди. Він отримав високу оцінку і від держави, яка удостоїла його звання «Заслужений працівник соціальної сфери».

Федерація профспілок України щиро вітає Григорія Васильовича ОСОВОГО  з ювілеєм.

Зичить йому міцного здоров’я, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці і висловлює впевненість, що властивий йому професіоналізм, досвідченість і відповідальність завжди допомагатимуть у виконанні завдань, що нині стоять перед національним профспілковим рухом.

Добра Вам, щастя, родинного затишку та нових звершень на благо людей праці, шановний ювіляре!

Прес-центр ФПУ

Posted by info