З профспілкою не розлучайтесь…

Людина – істота соціальна. Особливо це стосується тих, хто все життя був в соціумі, трудовому колективі, жив його інтересами, успіхами і печалями, а зараз знаходиться на пенсії.
Федерація профспілок Волинської області вирішила для людей, які все  життя були в профспілковому активі, а також для голів профспілкових комітетів підприємств, де працюють люди зрілого віку провести семінар-зустріч «На пенсію – з профспілкою».
Організатори семінару прийняли рішення  не навантажувати аудиторію організаційними, чи соціальними проблемами, а запропонувати 4 цікавих зустрічі.
Перша – про пенсію. На запитання з цієї теми відповіла начальник відділу з призначення пенсій Пенсійного Фонду України в м.Луцьку – Оксана Ткачук. Наступна – про власне здоров’я. Більше півтори години тривав круглий стіл за участю зав.відділом спортивної медицини обласної клінічної лікарні – Людмили Когут та реабілітолога Дмитра Калініна.
І на завершення презентація психологічного тренінгу «Гармонійні взаємини», який провела кандидат психологічних наук, практичний психолог – Тетяна Федотова.
Голови профспілкових комітетів, що були присутні на заході виявили готовність провести такі ж зустрічі в своїх трудових колективах, запросити на них пенсіонерів, щоб не переривався їх зв’язок з підприємством, якому вони віддали свою працю, де були успішними, шанованими і, головне, — молодими.

Навчально-методичний центр профспілок Волинської області.

Безымянный Безымянный1 Безымянный3

Posted by info