ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР “ПРОФСПІЛКОВИХ ВІСТЕЙ”. ВІТАЄМО! ТА БАЖАЄМО ВСІМ ЗДОРОВ’Я!

28827035 177149969577640 2756319729376361646 o

Шановні читачі та шанувальники газети “ПВ”!

Попри карантинні заходи та дистанційну роботу редакції у ці непрості для країни часи, колектив газети залишається з читачами і вже відправив у світ черговий випуск “ПВ”! Вітаємо з цією подією та бажаємо всім здоров’я! Отож читайте на шпальтах свіжого випуску:

КАРАНТИН
Через пандемію коронавірусу в Україні влада запровадила безпрецедентні заходи: припинено роботу ТРЦ , закладів культури, освіти, міжнародного та міжміського сполучення, метро. Роботодавцям рекомендовано перевести працівників на дистанційну роботу. Профспілки роз’яснюють першочергові заходи особистої безпеки та права працівників у період карантину.

БЛОГ
«Голосні, емоційні публічні заяви Галини Третьякової про майно, яке заберуть у профспілок та віддадуть у народне користування, – це цинічна демагогія», – наголошує у власному блозі заступник Голови ФПУ Володимир САЄНКО.

КОМІТЕТСЬКІ СЛУХАННЯ
Профспілки вимагають покласти край заборгованості із заробітної плати, розмір якої невпинно зростає, а з початку року виріс на 15%!

Ці та інші новини – у свіжому випуску “ПВ”. Наступний номер вийде у світ 2 квітня 2020 року. Залишайтесь з нами, аби дізнатись про головні профспілкові новини країни.
Передплатити газету можна у бідь-якому відділенні Укрпошти. Передплатний індекс 22152.

Здоров`я вам!

Детальніше

Прес-центр ФПУ

Posted by info