СВЯТО СІЛЬСЬКОГО СПОРТУ НА ВОЛИНІ

Цими вихідними днями спортивним товариством «Колос» за підтримки відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА, обласної ради профспілки працівників АПК та ГО відділення НОК України у Волинській області було проведено фізкультурно-спортивне свято «День здоров’я сільського трудівника» за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині 2019 року та з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У заході прийняли участь більше 70 спортсменів з шести районів області. Відтак, у змаганнях з шахів серед жінок та чоловіків чемпіонами стали представники з Голобської ОТГ Ковельського району – Портянко Тетяна та Новокрещенов Олександр. Відповідно кубком за І місце в командному заліку була нагороджена команда Голобської ОТГ Ковельського району, другими були представники Ратнівського району, третє місце посіла команда Горохівського району.
Переможцями в особистих змаганнях з шашок стали Лариса Волошенюк з Луцького району та Гелевський Віктор з Голобської ОТГ Ковельського району. В командному заліку з шашок знову перемогу святкували спортсмени Голобської ОТГ Ковельського району, на другому місці команда Луцького району, третє місце посіла команда Горохівського району.
Переможцями в змаганнях з настільного тенісу достойно перемогли Янюк Тетяна та Лозовик Сергій представники Горохівського району, які вибороли перше командне місце для свого району, друге місце зайняла команда Голобської ОТГ Ковельського району, третє місце посіла команда Камінь-Каширського району.
В гострій боротьбі пройшли змагання з армспорту серед жінок та чоловіків у чотирьох вагових категоріях. Чемпіоном серед жінок у ваговій категорії до 65 кг стала представниця Горохівського району Зінчук Галина, а в категорії понад 65 кг серед жінок перемогу святкувала Охотна Тамара з Ратнівського району. Серед чоловіків в категорії до 75 кг чемпіоном став представник Голобської ОТГ Ковельського району Балюрко Олдександр, а в категорії понад 75 кг найсильнішим виявився представник Горохівського району Дядюк Віталій. В командному заліку в змаганнях з армспорту перше місце зайняла команда Горохівського району, друге місце посіли спортсмени Ратнівського району, а третіми були представники Голобської ОТГ Ковельського району.
В змаганнях з гирьового спорту чемпіоном став Сокол Вадим, який приніс перемогу Горохівському району, друге місце зайняла команда Камінь-Каширського району, третьою стала команда Луцького району.
Призери та переможці змагань у всіх видах були нагороджені грамотами та медалями, а команди кубками та дипломами відповідних ступенів громадської організації «Волинська ТО ВФСТ «Колос».

Віталій ЛУПАШКО,  голова Волинської обласної організації профспілки працівників АПК, член президії ТО ВФСТ «Колос».

 

Posted by info