Урочисті відкриття: Розпочав робочий відлік часу Волинський обласний центр інновацій в е-урядуванні

23 листопада в навчально-методичному центрі профспілок урочисто відкрився Волинський обласний центр інновацій в е-урядуванні. Це обладнання придбане за рахунок гранду наданого Фондом «Східна Європа» і є таким четвертим центром в Україні».

Обладнання вражає – 25 робочих місць, програмне забезпечення, інтерактивна дошка.

У церемонії відкриття участь брали заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець, представник швейцарського Фонду «Інновабрідж» (Йорданка Тимкова, регіональний координатор програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP) у Волинській області», Роман Матвійчук, представники профспілок та інших громадських організацій області.

Перший семінар, що проводитиметься в цьому центрі – це навчання третьої групи дансько-українського проекту (п’ятий семінар), де планується використати навчальну апаратуру при проведенні занять «Особливості підготовки і проведення презентацій», «Застосування соціальних мереж у профспілковій діяльності».

У подальших планах – школа е-урядування, навчання технікам підготовки і подання електронних петицій і ще багато чого, що дозволяє ця чудова база.

В навчальних закладах профспілок такий центр єдиний в Україні, тому запрошуємо галузеві та регіональні профспілки, первинні організації на навчання до Навчально-методичного центру профспілок в Луцьку.

Високий рівень викладачів, хороше технічне забезпечення навчального процесу, гостинність волинян. Усе це та інше гарантує нашим слухачам якісну підготовку. Ми вчимо не тому, чим живуть профспілки сьогодні, а тому, як треба діяти завтра і післязавтра.

Галина Даниленко, директор НМЦ профспілок Волині

dscn9499 dscn9484 dscn9480

Posted by info