З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

228-9 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення і 71-ша річниця Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У ці дні ми віддаємо велику шану ветеранам, які зі зброєю в руках не шкодуючи сил, життя і здоров’я, боролися заради волі й незалежності – захищали свою родину, свій дім, свою землю, свою рідну країну, і перемогли ворога, трудівникам, які своєю невтомною працею в тилу наближали перемогу. В національній пам’яті назавжди залишиться кожний шостий українець, який загинув за роки війни.

Ми у вічному боргу перед усіма ветеранами за їхню обірвану війною юність, за  невичерпну силу духу, за прояви незбагненної мужності, свідому самопожертву заради життя на землі. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Пишаємося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність України.

Зичимо всім міцного здоровя, щастя, благополуччя та віри у славне майбутнє України. Нехай на рідній землі панує мир, спокій, добро та взаєморозуміння, а в наших домівках завжди буде затишок, тепло і достаток!

Вічна пам’ять загиблим!!! Шана та слава Героям!!!  

 

Федерація профспілок України

Posted by info