Національним та міжнародним профцентрам – звернення Голови ФПУ, Віце-президента Міжнародної конфедерації профспілок Григорія Осового

Дорогі брати та сестри!
      У цьому році Першого травня виповниться 432 день героїчного супротиву українського народу проти російської агресії. Вперше профспілки України відзначатимуть цей день в країні, яка стала кандидатом до вступу в Європейський Союз. Україна підтвердила, що вона є незалежною державою, котра має право самостійно визначати власну долю.
   У ці складні часи головною зброєю трудящих залишається солідарність. Колективні дії робітників усього світу мають бути спрямовані на приборкання агресора, покарання винних у злочинах проти людства та укладення нового справедливого Суспільного договору. Щиро дякуємо за гуманітарну допомогу Україні та українським профспілкам. Враховуючи, що війна продовжується, розраховуємо на вашу подальшу підтримку.
Бажаємо всім мирного неба, здоров’я та успіхів. Хай профспілкова єдність та солідарність стануть запорукою кращого майбутнього наших народів! Разом ми переможемо!
З найкращими побажаннями,
Голова ФПУ,
Віце-президент Міжнародної конфедерації профспілок Григорій Осовий

Posted by info