З Днем Державного Прапора України та з Днем Незалежності України

Шановні спілчани!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, пам’ятаючи героїв, які віддали за неї свої життя, ми повинні рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави. Щоб увесь світ знав, що синьо-жовтий прапор – запорука стабільності та свободи, а наші нащадки пишалися здобутками своїх предків.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування. Незалежність – символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Від усього серця бажаю усім, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах.

 

 

З повагою,

Голова Федерації профспілок

Волинської області                                                                                         Іванна ДУБИНКА-ФІЛОЗОФ

Posted by info