Cемінар-навчання «Новації у діловодстві, організації і веденні кадрової роботи в профспілковій організації»

Навчально-методичний  центр профспілок Волинської області 03 березня провів cемінар-навчання «Новації у діловодстві, організації і веденні кадрової роботи в профспілковій організації». Підвищували свій фаховий рівень працівники, які ведуть кадрові питання, менеджери з персоналу, інспектори з кадрів, праці, завідувачі канцелярії, діловоди. Валерій Авдасєв, директор Навчально-методичного центру профспілок, відкрив навчання і окреслив завдання семінару.

      З системою кадрового менеджменту у Волинському обласному центрі зайнятості, досвідом роботи слухачів ознайомила Руслана Клімова – начальник відділу по роботі з персоналом  зазначеного центру.

Зміни та новації в законодавстві України, питання трудових й цивільно-правових договорів,  прийняття  на роботу і звільнення з роботи, оплати праці,  обліку  робочого часу, штатного розпису тощо обговорювали слухачі з Сергієм Соколовим – завідувачем сектору юридичного забезпечення Управління Держпраці у Волинській області. В ході занять було поглиблено правові знання, що регламентують діяльність профспілкової організації в організації та на підприємстві.

Про організацію роботи з документами, сучасними вимогами до їх оформлювання йшла мова на занятті з Русланою Ярмолюк – начальником відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Волинської області

        Участь у навчанні взяв  профактив працівників лісового господарства, автомобільного і сільськогосподарського машинобудування, охорони здоров’я,  культури, комунальних підприємств: «Луцьводоканал», «Луцьке підприємство електротранспорту», «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації»,   Волинського обласного центру зайнятості, Волинської філії Публічного акціонерного товариства «Укртелекому», Федерації професійних спілок області.

В ході тематичних зустрічей із лекторами учасники опрацювали важливі питання, що стосуються їх компетенції. Вони відбулися у форматі жвавого обговорення, консультування.

Свою оцінку та пропозиції щодо  організації навчання зазначено в анкетах. Після завершення навчання учасники семінару висловили вдячність лекторам за змістовні й цікаві заняття.

Posted by info