Відбулися кущові спортивні змагання працівників соцсфери

63 жовтня 2017 року Президією Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України на базі Турійського району

(с.Соловичі , база відпочинку «Аміла») вкотре було організовано та проведено кущові спортивні змагання. Цього разу між собою змагалися команди інтернатних установ соціальної сфери області: Луцького геріатричного пансіонату, Голобського дитячого будинку-інтернату, Руденського та Берестечківського психоневрологічних інтернатів.

Відкриття змагань відбулось в урочистій обстановці. З вітальним словом до учасників звернулись голова обласної організації Профспілки Микитюк Г.П. та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України Клімашевська О.М., які відмітили, що участь у змаганнях – чудова нагода для спортивного зростання і фізичного оздоровлення спілчан та активного і цікавого відпочинку, а також побажали командам високих успіхів та перемог.

Учасники змагань виборювали призові місця з наступних видів спорту: естафета, дартс, армспорт, шашки, перетягування канату, естафета на координацію, гирьовий спорт.

За підсумками змагань перше загально-командне місце посіла команда Руденського психоневрологічного інтернату (голова первинної профспілкової організації Артесюк Г.Ф.), друге місце виборола команда Берестечківського будинку-інтернату (голова ППО Пилипчук О.Т.), «бронзу» взяла команда Голобського дитячого будинку-інтернату (голова ППО Куницька З.В.), четверте місце посіла команда Луцького геріатричного пансіонату (голова ППО Лучко А.Р.)

Переможці були нагороджені кубками та Почесними Грамотами Президії Ради обласної організації Профспілки.

Крім того переможці з видів спорту за призові місця були нагороджені Дипломами.

Микитюк Г.П. та Клімашевська О.М. щиро привітали переможців змагань, які завдяки спортивній майстерності та волі до перемоги отримали заслужені нагороди.

Г. П. Микитюк, голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України

3 4 (1) 5 (1) 6 1 (1)

Posted by info