«Міжнародний день захисту дітей»

898У перший літній день у Волинському центрі соціальної реабілітації дітей–інвалідів відбулося справжнє свято дитинства – «Міжнародний день захисту дітей», яке є одним із самих очікуваних свят для вихованців центру. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Кожного року до своїх підопічних з подарунками приїздять гості. Так і цього року відвідали центр члени Президії Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери на чолі з головою Профспілки Микитюк Г. П., директор Департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Гобод О. М., директор обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів України Шевчук В. О., та представники духовенства.
Гості свята привітали вихованців центру та батьків з Міжнародним Днем захисту дітей, подарували дітям подарунки та солодощі.
Зі словами щирої вдячності до колективу реабілітаційного центру та батьків звернувся директор центру Олександр Стельмащук, який подякував їм за самовіддану працю, за увагу та тепло, які вони приділяють дітям. Активні члени Профспілки центру реабілітації були нагороджені Почесними грамотами та грошовими винагородами.
Свято вдалося на славу. Різноманітні ігри, гарні танці, пісні у виконанні діток не залишили байдужими всіх присутніх. Малечу розважали веселими іграми улюблені герої мультиків, які створювали для них атмосферу радості. Танцювальні композиції вихованцям центру подарували юні артисти колективу «Енергія добра».
Втім, головне, що і діти і дорослі у ці миті були щасливими.

Голова Волинської обласної організації Профспілки Г. Микитюк

Изображение_166 898 15eJtjOMj3w Изображение_168 Изображение_167

 

Posted by info