15-річчя Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Мінсоцполітики України!

Изображение_09828 лютого 2017 року Волинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Мінсоцполітики України відзначив своє 15-річчя.

За ініціативою адміністрації та профкому (директор Стельмащук О.Р , голова профкому Пачковська О.П) до Дня народження Центру в актовому залі закладу відбулося святкове дійство «Центру 15 років». Серед присутніх свята були:

– Діти, кому Центр став другою домівкою, хто відчув руку допомоги, здобув свої перші перемоги, хто знайшов щирих та вірних друзів.

– Батьки, котрі раділи успіхам своїх дітей, не залишившись наодинці зі своїми проблемами.

– Працівники, на яких покладена милосердна місія по наданню реабілітаційних послуг дітям з особливими потребами. Ті, хто віддає їм свої знання, вміння, тепло та любов.

Серед гостей, які прийшли підтримати дітей та розділити радість події були : профспілковий актив Волинської обласної організації профспілки на чолі з головою Микитюк Г.П, перший директор Центру – Римарчук Г.В, директор відділення Фонду соціального захисту інвалідів Шевчук В.О, приватний підприємець Матвійчук С.М та представник Департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Пундик С.О.

Центр займає дуже важливе місце в житті дітей. Він подарував їм радість життя, впевненість у собі, відкрив двері у майбутнє для реалізації можливостей і мрій.

Присутні на святі насолоджувалися виступами дітей, батьків та працівників Центру.

Море позитивних емоцій подарував присутнім танок дітей на візочках групи «Сонечко».

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали вальс у виконанні дітей з аутичним синдромом з мамами, казку «Ріпка» у виконанні батьків групи «Сонечко», запальний циганський танок у виконанні мам групи «Стежинка».

Усіх присутніх на святі зачарувала пісня у виконанні учасниці «Поліського літа з фольклором», мами вихованки групи «Дзвіночок» Юлії Стрільчук «Україна – це ти!»

Пісня «Щастя і добра» у виконанні всіх присутніх, об’єднала у велику родину всіх , хто протягом 15 років ішов пліч-о-пліч заради дітей з особливими потребами.

З побажаннями миру, здоров’я, сили, наснаги та злагоди виступили директор Центру Стельмащук О.Р та голова обласної організації працівників соціальної сфери України Микитюк Г. П.

Прес-центр ФПО.

Изображение_089 Изображение_086 Изображение_094 Изображение_098

Posted by info