Як подолати безробіття? Маленькі кроки

У навчально-методичному центрі профспілок Волині розпочалися тренінги для 60 осіб в рамках проекту UKaid «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало в наслідок конфлікту в Україні». Якщо коротко – як можуть вижити переселенці попри самозайнятість. А виявляється – таки можуть.

Люди, опинившись в ситуації виживання, продукують шикарні, оригінальні ідеї. Більше того, майже всі учасники тренінгу почали їх уже втілювати і готові обговорити успіхи і невдачі.

На тривалих, дискусіях обговорили все – і як знайти ресурси для підприємництва, і бізнес-концепції, і правові та податкові засади. Та  найголовніше – як завдяки профспілковому членству можна солідаризувати людей, які знаходяться в критичній життєвій ситуації.

Людей цікавило, які сервіси вони можуть отримати від профспілки, на яку підтримку можуть розраховувати в разі конфліктів з новим для них середовищем, адже більшість з них колись були вчителями, працівниками бюджетної сфери та ін.

НМЦ Профспілок Волинської області. 

Безымянный2 Безымянный1 Безымянный

Posted by info