Оздоровлення працівників – пріоритетне завдання керівництва галузі

1vЦьогоріч на виконання завдання начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка в рамках профспілкової програми оздоровилося майже 350 працівників галузі (це більше 10 відсотків працюючих!) та близько сотні їхніх дітей.  

Як розповів голова обласної організації Профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк, напередодні оздоровлювального сезону з адміністрацією бази відпочинку “Водник” Херсонської області було укладено відповідний договір. Перші заїзди (терміном у 10 днів) лісівників розпочалися з червня і тривали до середини вересня. Програма фінансувалася за кошти лісопідприємств, що були виділені на підставі колективних договорів профспілковим комітетам із метою оздоровлення працівників.

Найповніше програмою оздоровлення скористалися такі колективи державних підприємств Волинського ОУЛМГ, зокрема  “Поліське ЛГ”, “Камінь-Каширське ЛГ”, “СЛАП “Ратнеагроліс”, “Ратнівське ЛМГ”, “Любешівське ЛМГ” та “Колківське ЛГ”. У цьому плані Павло Матіюк відмічає активну роботу голів профспілкових комітетів. А з досвіду роботи зауважує, що цьогорічна кількість оздоровлених — надзвичайно вагомий результат і переконливий доказ того, що керівництво галузі турбується про здоров’я своїх працівників.

Прес-центр  ФПО.

Posted by info