Мінфін та ДФС підтримали профспілки у необхідності внесення змін до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій

СнимокНа виконання протокольного доручення Секретаріату Кабінету Міністрів України за результатами засідання Уряду від 13.07.2016  у Міністерстві фінансів України 26.07.2016 відбулася консультативна нарада стосовно напрацювання змін до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру» від 13.07.2016р. № 440 (далі – Постанова).

У нараді взяли участь представники Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України, Українського незалежного центру політичних досліджень (в рамках проекту «Громадяни в дії»), заступник Голови Громадської ради при ДФСУ (на запрошення профспілок), а також представники ФПУ.

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей щодо необхідності внесення змін до Постанови та підготовки офіційного роз’яснення ДФС про застосування положень цієї Постанови з урахуванням особливостей діяльності профспілок.

 Департамент захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ

Posted by info