КИЯНИ НА ВОЛИНІ

З 11 по 14 квітня у навчально-методичному центрі профспілок Волинської області навчалися спілчанські лідери Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.
Фахові дискусії, тренінги, цікаві зустрічі, кругли столи, досвіди – власні і набуті – така палітра занять була запропонована київським колегам.
Навчально-методичний центр профспілок Волині, обласна освітянська профспілка не лише намагались фахово підійти до цих навчань, але і втримати інтерес до кожної теми, що було дуже непросто, бо вчити вчителів – невдячна місія. Але кияни були вдячними, доброзичливими і по-столичному відкритими. Заняття «Профспілка, як мотиватор  спільних дій» проводили в 2 стадії. На першій – писали писанку, як форму первинки, а на другій через тренінг – розкривали зміст.
Багато дискутували про PR. Зрештою, прийшли до висновку – якщо профспілки немає в інформаційному просторі, то її нема взагалі.
Останній день навчань – день зустрічі з польськими колегами. І невтішний для нас висновок – вони захищені краще – зарплатами, пенсіями, можливістю реалізуватись. Інформація для наших роздумів.
Навчально-методичний центр профспілок Волині.

Безымянный Безымянный1 Безымянный2 Безымянный3 Безымянный4 Безымянный5 Безымянный6

Posted by info