Триває кубок лісівників Волині з футболу …

Нагадаємо, цьогоріч на Волині стартував спортивний турнір на «Кубок лісівників Волині з футболу». Його започаткували Волинське ОУЛМГ, обласні організації профспілки працівників лісового господарства та Товариства лісівників України. Участь у спортивних баталіях приймали 22 команди.

Сьогодні, 23 червня, відбулися півфінали, в результаті яких команда ДП “Камінь- Каширськагроліс” з рахунком 1:0 перемогла колег з ДП “Старовижівське ЛГ”. У іншій грі футболісти ДП “Любешівське ЛМГ” перемогли команду ДП “Ратнівське ЛМГ” з рахунком 3:2. Відтак лісівники Камінь-Каширщини та Любешівщини отримали право грати у фіналі турніру і боротися за кубок лісівників Волині.

Як пригадав голова обласної організації Профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк, у минулому подібний турнір на кубок області відбувався за участі дітей, учнів навчальних закладів. Цьогоріч начальник лісоуправління Олександр Кватирко запропонував запровадити футбольні змагання серед працівників державних  підприємств. Адже роль спорту в житті людини важко переоцінити. Тим більше, зважаючи на традиційну популярність футболу…

— У результаті ми серйозно підійшли до відбору учасників змагань і побачили, що лісівники володіють хорошими спортивними навичками,” — підсумував Павло Матіюк. Він впевнено висловився про активний розвиток футболу серед працівників галузі в області в майбутньому.

Прес-центр Федерації Профспілок Волині 

Posted by info