З нагоди новорічного свята: Данина шани й вдячності нашим захисникам

З посіваннями, гостинцями та музичними вітаннями прийшли до луцького військового шпиталю профспілкові працівники області. В актовій залі шпиталю зібралися поранені бійці, військові ветерани і медперсонал закладу. Діти-посівальники хвилювалися, згадуючи який вагомий обов’язок  перед державою  здійснили і зараз виконують наші захисники… Хвилювалась і голова Федерації Профспілок області Іванна Дубинка-Філозоф, вітаючи хворих, з новорічними та різдвяними святами, адже у залі знаходився її син, також учасник АТО…

Мандарини, цукерки, свіжі пиріжки у якості гостинців профспілчанам  дарували присутнім. Варто пригадати, що тиждень тому в «Різдвяній майстерні» навчального центру профспілок діти профактивістів міста виготовили чудові різдвяні композиції, які прикрасили двері шпитальних палат.

Колядки та пісні лунали з вуст самодіяльного колективу «Молодички». На звуки музики з палат потягнулись навіть візочники.

Сподіваємось, пацієнти військового шпиталю запам’ятають цей яскравий, музичний, солодкий, різдвяний подарунок від Федерації профспілок Волині.

Прес-центр ФПО.

bezymyannyj1 bezymyannyj2 bezymyannyj3

 

Posted by info