Профспілкова програма оздоровлення лісівників реалізовується успішно

1– Цього літа ми уклали договір про оздоровлення наших працівників із базою відпочинку «Водник», що у Херсонській області, – розповідає голова профспілки працівників лісового господарства України Павло Матіюк. – На сьогодні там побувало п’ять наших груп, кожна –  по тридцять працівників. Нещодавно до берегів Чорного моря відправився ще один автобус із представниками лісогосподарських підприємств управління та членами їхніх сімей. Загалом на базі «Водник», що в місті Залізний Порт, уже відпочило 150 працівників галузі.

Найбільше про комфортний відпочинок своїх працівників дбають ДП «Камінь-Каширське ЛГ», ДП «Поліське ЛГ», ДП «Любомльське ЛГ», ДП «Турійське ЛГ» та ДП «Володимир-Волинське ЛГ». Саме вони за сприяння цієї профспілкової програми оздоровили найбільшу кількість своїх працівників.

Павло Миколайович зауважує, що цей відпочинок фінансується державними лісогосподарськими підприємствами. Лісівникам потрібно лише прийняти рішення і оплатити проїзд, а це – 750 грн на людину.

Серед щасливих власників путівок до моря – робітники, майстри лісу, лісничі, інженерно-технічні працівники галузі. Такому значному досвіду оздоровлення своїх працівників сьогодні може позаздрити кожна галузева профспілка області.

Прес-центр ФПО.

Posted by info