День голови профкому на Волині

Безымянный1Виправдана форма навчання профактиву «День голови профкому» традиційно проводиться на успішних підприємствах області, де є продуктивно діють профспілкові організації та в яких, відповідно, виконуються колективні договори.
25 листопада черговий такий«День» —  «День голови профкому»  — проводився в трудовому колективі обласного музично-драматичного театру імені Т.Шевченка.  Головна тема  заходу мала промовисту назву «Захист духовних інтересів членів профспілок».
Зал, що називається «Мала сцена», ледь вмістив всіх слухачів.
Розпочався семінар з обговорення проблеми «Профспілки в медійному просторі». Модератор, в ролі якої виступила молода громадська діячка, журналістка громадського ТБ Марія Доманська,  визначила такі основні месидж: якщо вас немає в інформаційному полі – то вас нема в живих. «Профспілки – заявляйте про себе – проблемами, подіями, успіхами і невдачами. Побільше надійних облич у профспілках!»
Опісля  розмова була спрямована в духовне русло.
Директор театру Анатолій Глива запросив профспілковців до співпраці і запропонував після семінару переглянути виставу за драматургією В.Винниченка «Закон». Переглянули…  Згадали колишні культпоходи…
Вистава –  суперклас! А ностальгія за культпоходами спонукала до плідної співпраці з митцями.
Навчально-методичний центр профспілок Волинської області.
Безымянный Безымянный1 Безымянный2 Безымянный3

Posted by info