Відзначаємо День охорони праці!

28 квітня 2021 року Федерацією профспілок Волинської області було проведено відео-конференцію у режимі Zoom з нагороди Всесвітнього і Дня охорони праці в Україні. Модератором заходу був голова Федерації профспілок області Івана Дубинка-Філозоф. У роботі конференції взяли участь соціальні партнери профспілок від управління Держпраці у Волинській області, Волинського обласного об’єднання роботодавців, кафедри цивільної безпеки Луцького Національного технічного університету, а також голови обласних організацій профспілок, апарату ФПО та Навчально-методичного центру профспілок області.

У ході роботи конференції учасниками заходу було зазначено, що ось уже другий рік безпеку праці на виробництві та життя працівників більшою мірою визнає загальна світова проблема – пандемія коронавірусу, яка охопила усі аспекти праці та виробництва, починаючи від ризику передачі вірусу на робочих місцях і закінчуючи ризиками безпеки та гігієни праці. Обговорили нинішні проблеми охорони праці, основні методи і нові форми роботи, можливості дистанційної роботи і висловили сподівання на розміщення системи безпеки та здоров’я, як на національному так і на рівні підприємств, установ і організації.

Під час заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих на виробництві.

Нема сумнів, що разом ми подолаємо COVID-19 і вийдемо з кризи іншими – з новим ставленням один до одного, до праці, до життя.

Адже, цінність результатів будь-якої діяльності не може бути вище ціностей здоров’я життя працівника.

 

Голова Федерації профспілок

Волинської області

Іванна Дубинка-Філозоф

Posted by info