2018 рік: Переможці серед лісових колективів області

Під час підсумкової колегії Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства було визначено переможців серед колективів державних лісогосподарських підприємств за підсумками роботи в 2018 році.  Перше місце – у ДП «Городоцьке ЛГ» (директор Данилюк В. П., голова профкому Некришевич О. С. Друге та третє заслужено отримали ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» (директор Грицай О. А.) та ДП «Маневицьке ЛГ» (директор Радіон В. О., голова профкому Пащенко О. М.).

– Рік для галузі був нелегким. Лісівникам попри активну господарську діяльність, довелося відстоювати свої професійні права перед державою. Та ми з честю пройшли усі випробування, маємо чим гордитися, – виступаючи на колегії, наголосив голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк. – Свідчення тому й трудове суперництво, яке вже багато років є добрим стимулом для успішної роботи усіх колективів.

Після вивчення усіх показників лісогосподарської діяльності та ознайомлення з виконанням колективних договорів і взятих зобов’язань,  переможців було визначено одноголосно.

На підсумковій нараді перехідний прапор за перше місце та вимпели за друге і третє місця відповідно кращим із кращих вручив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

Колективи підприємств-переможців, згідно з колективним договором «Про виплату винагороди працівникам за підсумками роботи за рік», отримають також премії.

Прес-центр ФПО

Posted by info