У ногу з сучасністю: Семінар-тренінг відповідальних працівників за інформаційну роботу

Той, хто володіє інформацією, володіє світом. Це вислів є актуальним, мабуть, як ніколи раніше. Розвиток сучасних технологій все більше стає пов’язаний із застосуванням методів  інтернет-зв’язку, серед котрих чільне місце займають соціальні мережі.

Йти в ногу з сучасністю. Бути успішнішим в інформаційному просторі та задовольняти потреби читачів… Ці цілі допомагають профспілчанам якнайповніше висвітлювати свою роботу та доносити до широкого загалу найактуальніші новини.  У такому ключі, власне, відповідальні за інформаційну роботу працівники Профспілок України удосконалювалися на семінарі-тренінгові, що днями відбувся в Чернігові.

На переконання досвідчених блогерів, важливо оперативно володіти інформацією та якісно з нею ознайомлювати читачів. Тим більше, коли мова йде про суспільні інтереси, відстоювати які наполегливо намагаються Профспілки.

Роль Блогосфери. Поняття та її види, можливості блогерів в організації інформаційних кампаній профспілок, а також особливості використання соцмереж у профспілковій діяльності. Такі теми розкрили представники спільного навчального проекту Федерації профспілок України та Данської профспілки 3F, зокрема Андрій Стрижак та Ілля Юрченко. За словами інформаційників, а за плечима у Андрія Стрижака, наприклад,  досвід роботи у профспілковій сфері складає понад 10 років, такий розвиток важливий сьогодні. І яскравий приклад в цьому подають наші колеги з успішних передових країн.

Слід зазначити, що подібний семінар-тренінг за участі представників українсько-данського проекту проводився вперше.
Так чи інакше учасники семінару почерпнули багато корисної інформації для своєї профспілкової роботи. Наступний крок – застосувати її на практиці.

Прес-центр Федерації профспілок області

890

9i8 12 55 87 88 89 90

 

 

 

Posted by info