Їхні долі пов’язані з Перемогою та профспілками

eeВже традиційно напередодні свята 9 Травня – Дня Перемоги Голова ФПУ Григорій Осовий, підтримуючі ініціативу профкому первинної профспілкової організації Федерації профспілок України, відвідує ветеранів війни і праці, колишніх працівників українських профспілок.

Цього року 5 травня разом з головою профкому апарату ФПУ Марією Гріценко Григорій Осовий побував вдома у Марії Миколаївни Пенкіної, Лідії Михайлівни Гараніної, Віри Олексіївни Янковської та ін. Усі вони пройшли важкий воєнний шлях на фронтах Другої світової війни, багато років свого життя присвятили профспілковій роботі, мають чимало нагород за досягнення у праці та воєнні подвиги.

Григорій Осовий від щирого серця побажав ветеранам здоров’я і довголіття, пошани від молодого покоління трудівників, їхніх дітей та онуків. Профкому ФПУ підготував та передав колишнім співробітникам ФПУ гостинці до святкового столу, квіти та цінні подарунки.

Спілкування проходило у теплій, емоційній атмосфері. Було піднято традиційні «фронтові сто грамів» за вшанування пам’яті полеглих на війні, пригадано бойові епізоди з минулого.

Представники ФПУ отримали від літних людей щиру подяку за увагу до них, за пам’ять про минуле нашої країни, яка разом з іншими державами одержала перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Прес-центр ФПУ.

ee dd

ff

Posted by info