КОНТАКТИ. Розвиваючи плідне співробітництво

]]]28 квітня відбулась зустріч Голови СПО об’єднань профспілок Голови ФПУ Григорія Осового та Генерального секретаря Інтернаціоналу будівельників і деревообробників (BWI, Женева) Амбета Юсона, який відвідав заходи членської організації Інтернаціоналу в Україні – Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

 У зустрічі взяли участь Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв, керівник Департаменту міжнародних зв’язків Василь Шілов, головний спеціаліст ДМЗ В’ячеслав Майборода.

Учасники зустрічі обговори питання заходів Профспілки будівельників України за нагоди Дня охорони праці та особливо – сьогоднішню Ходу Профспілки та мітинг біля Мінрегіонбуду України з вимогами укладання Галузевої угоди.

 Голова ФПУ поцікавився у високого гостя глобальним порядком денним Інтернаціоналу, та як він відбивається на українських робітниках. Генсек Інтернаціоналу повідомив, що Україна та профспілковий рух в країні в глобальних пріоритетах Інтернаціоналу. Сторони обговорили реформи в Україні, політику МВФ в нашій країні та перспективи економіки в умовах військової агресії.

Зустріч стала продовженням гарної традиції зустрічей двох профспілкових лідерів, починаючи із Міжнародної конференції праці в 2015 році в Женеві та цьогорічних зимових заходах соціально-економічної ради ООН в Вашингтоні.

 Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України

Прес-центр ФПУ

 ]]] ][][

 

Posted by info