Різдвяна майстерня в профспілках Волині

Кому не хочеться подарувати близьким свято? Свято, в якому багато зимової колядки, містики, теплого затишку родини, і особливих новорічних запахів, яких ні з чим не сплутати.
20 грудня, ввечері діти профспілкових активістів Луцька зійшлися в навчально-методичному-центрі профспілок на різдвяну майстерню по виготовленню новорічної прикраси на вхідні двері. Матеріали екологічні – шишки, жолуді, дерев’яні заготовки, які після їх оформлення методом новорічного декупажу дитячі руки перетворювали на чобітки з гостинцями, веселих сніговиків, мультяшних героїв.
Майстер-класом керувала відома в профспілках майстриня Оксана Самчук, яка проводить успішні творчі заняття в групах профактивістів, що навчаються в НМЦ.
Робота по виготовленню новорічної прикраси захопила дітей повністю. Кожна іграшка вийшла особливою, адже у творчості дітей ніхто не обмежував.
По закінченню роботи діти помилувалися виробами і захотіли похвалитись «шедеврами» з рідними. Але на пропозицію віднести роботи в військовий шпиталь відгукнулись всі, навіть найменші. Цього тижня на дверях шпитальних палат госпіталю нашим героям посміхатимуться сніговички, підморгуватимуть новорічні персонажі, а шишки і жолуді наповнять лікарняне приміщення ароматом зимового лісу. І все це з любов
ю та щиро.

Галина Даниленко,  директор НМЦ профспілок області.

33333 333 33 3

Posted by info