«Мотивація профспілкового членства. Молодь і профспілки»

23 лютого 2016 р. Президія Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери на базі Луцького міського центру зайнятості провела кущовий семінар-навчання для голів первинних профспілкових організацій працівників соціальної сфери на тему: «Мотивація профспілкового членства. Молодь і профспілки».

У своєму виступі голо­ва обласної організації Профспілки Галина Микитюк наголосила на важливості залучення молоді до роботи в профспілках, молодь здатна і повинна брати участь у розв’занні профспілкових проблем. Саме рівень профспілкового членства має стати основним показником діяльності профспілкових організацій. Також Галина Пилипівна привітала первинну профспілкову організацію Луцького міського центру зайнятості із зайнятим І місцем в обласному конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію та вручила голові профкому Почесну грамоту і грошову винагороду.

На захід була запрошена Федотова Тетяна Володимирівна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології, від якої учасники семінару дізнались про особливості ділового спілкування в умовах підвищення соціальної напруги. Лекція супроводжувалась цікавими практичними завданнями.

Голова профкому Луцького міського центру зайнятості Гурська Ірина Валентинівна ознайомила присутніх з роботою профспілкової організації, щодо реалізації молодіжної політики.

Окрім офіційної частини для учасників семінару була організована економічна екскурсія, з метою ознайомлення з підприємствами, установами та організаціями м. Луцька. Зокрема, побувавши на фабриці м’яких іграшок «Тигрес» присутні одержали певні відомості про специфіку роботи підприємства, умови праці, соціальний пакет, який надають працівникам. Усі бажаючі змогли придбати подарунки для своїх дітей та внуків.

І на завершення заходу голови первинних профспілкових організацій відвідали Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка для перегляду вистави «Мораль пані Дульської».

Голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Г.П.Микитюк

президія3

Posted by info