ПРЕЗИДІЯ НТСЕР. Підбито підсумки, визначено пріоритетні завдання

Снимок6Відбулось засідання Президії Національної тристоронньої соціально-економічної ради. Вів засідання Голова НТСЕР, міністр соціальної політики України Павло Розенко. З профспілкової сторони в заході взяли участь та виступили Співголова НТСЕР від Профспілкової сторони, Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

Про виконання рішень Національної ради та її Президії, прийнятих у 2015 році, присутніх проінформував секретар НТСЕР Олександр Шубін.

Під час засідання визначено дату, час, місця проведення, питання проекту порядку денного чергового засідання Національної ради та пріоритети її діяльності в 2016 році. Вирішено провести його 19 лютого у Києві.

Розглянувши, відповідно по п.3.2.4 Регламенту Національної ради, подану Стороною роботодавців пропозицію щодо кандидатури на посаду Голови Національної ради на 2016 рік Першого заступника Голови СПО роботодавців, Співголови Національної ради від Сторони роботодавців Олексія Мірошниченка, Президія Національної тристоронньої соціально-економічної ради вирішила звернутися з поданням до Президента України Петра Порошенка щодо призначення О.Мірошниченка Головою НТСЕР на цей період.

Було також вирішено інформацію секретаря Національної ради Олександра Шубіна стосовно внесення змін до Регламенту Національної ради та Порядку листування взяти до відома, а також включити до проекту порядку денного наступного засідання Національної ради питання про внесення змін до Регламенту Національної ради.

 Прес-центр ФПУ

 

Posted by info