Соціальний зріз: з турботою про учасників АТО

1-б21 грудня 2015 року в Турійську запрацювало відділення соціально-психологічної реабілітації учасників АТО та осіб із особливими потребами при територіальному центрі соціального обслуговування Турійського р-ну. У відділенні адаптації функціонує соляна кімната, а таким може похвалитися далеко не кожен район Волині. Також до послуг атовців та решти відвідувачів – кабінет лікувальної фізкультури, оснащений сучасними тренажерами та масажним кріслом, кімната психологічного розвантаження.

З відкриттям нового приміщення територіального центру у його відвідувачів з’явилась можливість отримувати лікувальні процедури в соляній шахті. Фінансували будівництво за кошти обласного та районного бюджетів.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити відділення соціально-психологічної реабілітації учасників АТО та осіб із особливими потребами було надано поважним гостям – голові облдержадміністрації Володимиру Гунчику та депутату обласної ради Роману Микитюку.

Щиро привітала гостей і всіх присутніх голова обласної Профспілки Галина Микитюк та вручила подарунок колективу терцентру.

Варто зауважити, що при терцентрі активно діють Університет третього віку та різноманітні творчі гуртки. Старше покоління, котрі опинилися у непростих життєвих обставинах, мають можливість і оздоровитися, і реалізуватися в тій чи іншій сфері.

Голова обласної Профспілки Г.П. Микитюк

1-в 1-б 0-1a

Posted by info